Gastenboek | Guestbook

Hallo, we vinden het leuk als jullie een berichtje achterlaten in ons gastenboek. De berichten moeten eerst goedgekeurd worden, voordat ze definitief worden geplaatst.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Hello, we like it when you leave a message in our guestbook. The messages must first be approved before they are finally placed.

13 thoughts on “Gastenboek | Guestbook

 1. Ik kom net terug uit Hurghada en ben al 2 dagen foto’s aan het zoeken van de vissen die ik heb gezien waaronder ik er veel op jullie site heb gevonden.
  Nu heb ik nog een aantal foto’s van vissen die ik niet heb gevinden.
  Zou ik ze aan jullie mogen laten zien in de hoop dat iemand weet wat voor vissen het zijn?

  grt,
  francien

  • Hoi Francien,

   Natuurlijk mag je de foto’s laten zien.
   Als je ze naar ons mailt (zie mailadres onderaan de pagina) dan wil ik wel kijken of ik kan vinden welke vissen het zijn.

   Groeten,
   Lilian

 2. Kom ik zomaar via Blue Paradise op jullie site terecht. En, in een woord geweldig. Echt, super mooie foto’s. Gewoon zoals een ieder ze wil zien en ge├»nformeerd wil worden. Alle lof. Voor mij al weer een paar jaar geleden dat ik met Blue Paradise heb gedoken, maar ze blijven nummer 1 voor mij. Succes met jullie site verder.
  Gr. Ab.

 3. Stuit ik zomaar op een mooie website van je. Ik wist niet eens dat je deze aan het bouwen was…
  Zet hem bij mijn favo’s.. kan ik nog eens rondkijken.

  Ziet er professioneel uit!

  • Ik had het wel op mijn twitter, facebook en hyves gemeld.
   Je hebt zelfs nog gereageerd op dat berichtje met die Indische koraalduivel die je er zo eng vond uit zien ­čśë

   Waarschijnlijk had je daarbij niet gezien dat het om deze nieuwe site ging.

 4. Hallo wij hebben op redelijk veel plaatsen gedoken maar sinds kort pas een goede onderwater camera ik vindt jullie foto’s geweldig.
  Nu we een eigen huis in Hurghada hebben (2004)duiken we alleen nog maar in Hurghada(bleu paradise)kunnen we jullie foto’s gebruiken na de duik.groetjes en veel duik plezier
  Ton

  • oh, blue paradise = schitterende duiken. De boot vaart meestal het verste uit van alle boten in de haven. Ik heb daar ook al verschillende mooie duiken gemaakt.

    • het zijn daar mooie duiken maar ondanks ken toch ook ng andere plaatsen waar je schitterende duiken kunt doen ­čÖé
     Je duikt waar je zelf het liefste duikt h├ę. ­čśë

 5. Hallo,
  Ik ben een duiker die toch aardig was duikjes maakt zowel in binnen als buitenland.Ik vind dit een SCHITTERENDE website en ben blij dat het ook in het nederlands is want mijn engels is niet zo goed en dan begrijp je er maar de helft van. H├ę├ęl leuke site.
  Nog veel duikgenot

  Jolien

  • Hoi Jolien,

   Juist omdat er niet veel Nederlandse sites zijn waar je een duidelijk overzicht hebt van alle leven onder water zijn we begonnen met deze website. En natuurlijk omdat het jammer is om de foto’s alleen maar ergens op een DVD-tje te bewaren. Het is veel leuker om ze te delen met anderen.

   Groeten,
   Lilian

 6. In 1 woord: WAUW! Wat een mooie overzichtelijke site! Ik ben echt supertrots op jullie. Ik zal deze met veel trots op onze site plaatsen. Dikke kus voor jullie beide X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website